Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1977 στην Άρτα αλλά μεγάλωσε στην Καστοριά όπου ολοκλήρωσε τη σχολική της εκπαίδευση. Πέρασε με Πανελλαδικές εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1995 και αποφοίτησε το 2001 με βαθμό “Λίαν καλώς”. Άσκησε την Υπηρεσία Υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας και στο Π.Ι. Βρυσακίου Ημαθίας ως το 2003.

Εκπαίδευση στην Ελλάδα

Υπηρέτησε στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Θεαγένειο” ως Ειδικευόμενη Χειρουργός ως το 2004. Το 2006 ξεκίνησε για ένα χρόνο στο Γ. Ν. Κατερίνης την ειδικότητα της ΩΡΛ την οποία ολοκλήρωσε στο Γ.Ν. Θ. “Γ. Γεννηματάς” το 2011. Το Φεβρουάριο του 2011 εκπαιδεύτηκε στο Great Ormond Street Hospital στο Λονδίνο (Δ/ντής Mr D. Albert), όπου και αποφάσισε να ασχοληθεί κυρίως με την Παιδιατρική ΩΡΛ.

Η επιθυμία της για περαιτέρω εξειδίκευση την οδήγησε στη Μ. Βρετανία όπου και παρέμεινε κατά την πενταετία 2012- 2017.

Αρχικά εργάστηκε ως επιμελήτρια ΩΡΛ στο Peterborough City Hospital για 9 μήνες. Συνέχισε στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο St George’s στο Λονδίνο όπου εργάστηκε ως επιμελήτρια και μετεκπαιδεύτηκε στην Παιδο-ΩΡΛ για 18 μήνες (Δ/ντής Mr H. Daya), στην ΩΡΛ Ογκολογία & Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου για 6 μήνες (Δ/ντής Mr T. Odutoye) και στην Ωτοχειρουργική & Χειρουργική Βάσης Κρανίου (Δ/ντής Mr P. Patel) για άλλους 6 μήνες. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα είχε επίσης την ευκαιρία να ασχοληθεί με τη Φωνοχειρουργική και τη Χειρουργική Υπνικής Άπνοιας (Δ/ντρια Miss L. Hicklin) καθώς και με τη Ρινολογία (Δ/ντής Mr A. Toma).

Στη συνέχεια είχε την τιμή να της προταθεί θέση Locum ENT Consultant (Διευθύντριας ΩΡΛ) στα St George’s & Croydon University Hospitals όπου εργάστηκε από το 2015 ως το 2016, όταν εξασφάλισε τη θέση Εξειδίκευσης στις παθήσεις του παιδιατρικού αεραγωγού (Post CCT Paediatric Airway Fellowship) για το 2016-2017 σε ένα από τα δύο μεγάλα κέντρα αναφοράς για παιδιατρικούς ασθενείς στη Μ. Βρετανία, το Evelina London Children’s Hospital του Νοσ. Guy’s & St Thomas.

Εκτός από τον αεραγωγό, είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει περιστατικά σχετικά με συγγενείς ανωμαλίες κεφαλής και τραχήλου, ογκολογίας, ωτοχειρουργικής και κοχλιακών εμφυτευμάτων αλλά και απλούστερα περιστατικά της γενικής ΩΡΛ (παίδων και ενηλίκων, λόγω της συμμετοχής στο πρόγραμμα εφημεριών στα Νοσοκομεία Guy’s, St Thomas και King’s).

Κατά την παραμονή της στο Λονδίνο είχε την τύχη να αποκτήσει εμπειρία δίπλα σε κορυφαίους δασκάλους, να εκτελέσει μεγάλο όγκο χειρουργικών επεμβάσεων, να συμμετέχει στην εκπαίδευση & εξέταση φοιτητών ιατρικής και ειδικευόμενων ΩΡΛ και να πάρει μέρος σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και κυρίως πρακτικών εκπαιδεύσεων σε ευρύ φάσμα αντικειμένων (Temporal Bone Dissection, Head & Neck Oncology, Phonosurgery, Facial Plastics, Rhinoplasty, Laser, Coblation, Neuromonitoring, Dysphagia Μanagement, APLS).

Το καλοκαίρι του 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα για να δραστηριοποιηθεί ως ιδιώτης ΩΡΛ στο ιατρείο της στο Μαρούσι, όπου συστεγάζεται με τον κο Στέφανο Λαζαρίδη, Γενικό Χειρουργό, καθώς και στην Παιδιατρική, Μαιευτική και Γενική Κλινική Μητέρα του Ομίλου Υγεία, ως Επιμελήτρια της Παιδο-ΩΡΛ Κλινικής από τον Νοέμβριο του 2017.

Είναι μέλος των βρετανικών GMC (General Medical Council, No 7215797) και Specialist Register ENT, της British Αssociation of Paediatric Otolaryngology, της Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας – Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, της Πανελλήνιας Παιδοωτορινολαρυγγολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου και κατέχω δίπλωμα Advanced Paediatric Life Support.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

Ραντεβού